Search² yang tak boleh blah…

Hari ni tadi tengoklah search engine terms yang membawa pelbagai pelawat ke blog sepi saya ni.. sekali ada satu tu, mmg saya tak boleh blah.. Rasa macam.. WTH?? Tolonglah. Apa sebenarnya yang kau carik ni labu… Jadi hari ni rasa nak senaraikanlah beberapa term yang aku rasa tak boleh blah…

  1. kata-kata mengarut tapi kelakar – contoh apa dik yang kau carik?
  2. golongan dewasa akhir diabaikan – ya Allah. Ada ke rujukan kat blog aku ni..
  3. “friend is getting married” and “i’m bitter” – yes it’s common. And you’re going to start a cult after you’ve located other people like you?
  4. 2 tahun kahwin baru pregnant – oklah tu. Ada orang 10 tahun pun tak pregnant tau.
  5. muhammad afnan khair hazly – sapelah yang carik nama penuh anak aku ni.. entah² encik hazly.
  6. kenapa aku belum dikurniakan zuriat??? – 3 tanda soal tu. Kau dah buat pemeriksaan kesihatan? The internet is not going to answer you, you know. Kena jumpa doktor gak.
  7. kenapa orang selalu tanya pasal anak – sebab di kalangan orang Melayu ni, anak = rezeki. Takde anak = kau takde rezeki (katanya). Selain daripada tu, nanti dia kata, takde sape nak doakan bila dah meninggal. Tulah sebab dia sibuk tanya pasal anak. Tapi basically sebenarnya dia penyibuk je.
  8. ada sape-sape ke nak kawin tahun 2010 ni? – Entahlah. Kenapalah kau carik kat blog aku ni ha…
  9. lompat tepuk lalat – hahahahaha. Penat ooo buat tepuk lalat. Mungkin dia nak tau macam mana tepuk lalat kot. Nanti satu hari nak soh geng demo aku nak put up lah kat blog ni.
  10. patut ke perempuan ada dua no. – no. apa? Nombor telepon ke?
  11. cerita panas perempuan urut – hahahhahahahhaha. Takdo eh gossip kat blog K-lynn ni..
  12. sakit ke bersalin – hahahahah, seriously? Mmglah sakit!!!!!
  13. personality number 8 can achieve anything in life – ANYONE can achieve anything in life lah. If you have the determination and the perseverance. Bukan personality number 8 je.. for whatever THAT means.
  14. macam mana nak jadi family yang happy– apa maksud kau ni? Ha? Kalau semua ahli keluarga happy, jadilah family yang happy. Jangan asek nak duk gaduh je.dan yang terpaling-paling tak boleh blah, dan menyebabkan aku MESTI nak blog jugak hari ni: 
  15. k0rek-k0rek dalam panggung – APAKAH!!????!!!!

8 thoughts on “Search² yang tak boleh blah…

  1. Beb, aku test la dlm google yg search term yg last tu… blog kau no dua. But due to this entry. The first search result mmg website poron la kan! Hahahaha

  2. nisha & nina:
    mmg tak boleh blah kan? seriously kalau g00gle keluar porn0² je tau.

    june: aku dah tukar huruf o jadi nombor 0. Dah jumpa dah which entry.. Bulan Ujian

    gila, kan?

Feedbacks are most welcome. If you're from Seremban, you MUST.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s