TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW! (A Sticky Post)

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!

 
 
 
 

 

INI HADIAHNYERR..
TENG TENG TENG!
 
  
 
 
 

16 Pc Dinner Set

16 Pc Dinner Set

Product Information
4 Dinner Plates
4 Bread & Butter Plates
4 Soup / Cereal Bowls
4 Stoneware Mugs

Additional Information

 

Item Code:
1065856
Weight:
4,275g
Category:
Dinnerware
Pattern:
Geometric

Product Description

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it’s incredibly tough. It’s microwave. Dishwasher and oven safe.

 Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. 
(InsyaAllah lain kali topsyturvymum buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.
(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST
(Caranya, copy je la entry ni. 1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry lucky draw. 

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni
(Sebelum Isnin depan 04/10/2010. Topsyturvymum akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.)

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.

 

 pesanan penganjur:

TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI

TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU

 


Saya ni bukanlah selalu masuk blog contest ni.. tak pernah agaknya. Tapi nak cuba gak masuk yang ni sebab:

  1. Senang
  2. Saya sangat suka corelle
  3. Sudah terlalu lama tak kemas kini blog
  4. Sekali cuba.. tak rugi apa pun

Harap-harap menanglah.. tapi ramai je masuk, kan..

One thought on “TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW! (A Sticky Post)

Feedbacks are most welcome. If you're from Seremban, you MUST.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s