I would like to watch….

  1. 500 days of Summer
  2. Valentine’s Day
  3. The Notebook
  4. Closer
  5. Old Dogs
  6. Garden State
  7. Plane, Train and Automobile
  8. Little Miss Sunshine

With relation to my last post, sape-sape yang ada cerita ni, or plan nak beli dvd murahan, please get me these titles ye. Or lend it to me. Or hadiahkan. I’m not picky. Heh.

Thanks. Have a nice day ahead.

15 thoughts on “I would like to watch….

  1. for the notebook – i would recommend you to read the novel along with watching the video. i personally found most of nicholas spark’s stories seem to be better presented in books than in video…
    novel dia nipis je, tapi boleh meninggalkan kesan yang mendalam

    and i want to watch #1 & #2 too..
    lepas orang belikan/pinjamkan/hadiahkan kat u – nak pinjam pulak, boleh?

  2. eny: kalau jumpa boleh lah pinjamkan kat aku.

    az: en suami telah bought me V Day. Will lend it to you anytime, after me finish watching. Yang 500 days of summer tu, i know someone (or two) who has it, wondering diorang baca and nak lend it to me ke tak..

    ohh, ni yang rasa nak carik buku. btw, i watch kite runner rasa biasa je. then looked for the book and read and cried.

    anybody going to feringgi in the near future?

  3. k-lyn,

    saya ada #1 dan #4

    my personal view, #1 adalah sgt bosan. saya tertido tgk.

    #4 best. natalie portman, julia roberts, jude law & clive owen in 1 movie? mesti lah sgt hot.

    mau pinjam?

  4. If you like kite runner, the silalah pegi cari Thousand Splendid Sun. By the same author jugak. Aku pun menangis-nangis masa baca kite runner. Thousand splendid sun pun sama best jugak.

  5. aku pun tertidur tengok cerita #1.

    closer, tu memang banyak kali aku tengok lalu jatuh cinta ngan lagu blower’s daughter.😀

    aku ada dividi tu, tapi macamana mau pas ke mu?

  6. echah: bukankah kita di kompleks yang sama? jumpa kat besta pun ok.. tp pastikan sebelum pindaan akta hakcipta ye…

  7. closer tu mmg best tp must pay attn sbb ckp, ckp, ckp. 500 days of summer – aku mcm bitch tu but the story’s good. v-day, feel free to hate jess alba..lg bitchy than aku. n how come aku blm tgk notebook? jom tgk sama2. J supply lah dvd nya🙂

Feedbacks are most welcome. If you're from Seremban, you MUST.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s