PAC 48

1. My number (nombor badan) was the same as the one I got during my PAC41 – 102.

2. Aku masuk temuduga dengan Mohd Sani. Aku penah jadi fasilitator sebelum ni di mana interviewer aku adalah Panelnya. Not that it will give me any advantage. Dan aku sungguh tak puas hati tak dapat jawab pasal NKRA Kementerian aku.

3. I don’t think we ran 2.4km. It felt shorter.

4. Given the chance to do it all over again, I don’t think I would have done it any different. Sama je lemau.

5. I would like to quote a friend, about all the simulations we were supposed to go thru: “If you put us in a situation that is not real, how do you expect us to act in a manner that we would in reality?” Betul tak?

6. Aku benci tepuk lalat.

12 thoughts on “PAC 48

  1. haha I was hoping that I’d get the same number as PAC dulu. alas, x dapat la pulak..

    ahaha NKRA on rural basic infrastructure la ek? u should join the lab la.

    and I totally agree with you on no. 5.

  2. huhu. saat tepuk lalat itu aku sempat swit swit kau kerana aku masih ingat kau tulis pasal tepuk lalat di status fb. hehe.

    i like tepuk lalat. refreshing. (pinjam kata2 medcham).

    oh ye. memang tak sampai 2.4km pun. 2km pun tak kut.

    no.5 itu aku setuju.

    and aku suka team bola kita. wawawawa.

  3. 1. aku kelakar tepuk lalat dengan uncle lim je. takkan ku lupakan memori tentera. eh, lupa lak dia satu sidang dengan aku..

    2. pasal no. 5 tu, rasa-rasa ada ke panel baca blog aku ni.. (uiks ada lak yg komen kang)..

  4. 1. aku lupa langsung no aku masa pac dl. mmg nk lupakan je sbb igt tak dpt. muahahahha. tensen ngan Tuan SalPar masa tuh.
    2. NKRA???takde langsung dia tanya. kalo tanya pn aku rs aku takleh jwb…ahahaha
    3. aku tak puas hati. ko janji ngan jln ngan aku. apsal ko berlari2 ngan gumbira?ha?ha?
    4. sy setuju sgt
    5. setuju jgk
    6. uncle lim dh pandai tepuk lalat beb. hasil latihan yg byk gile masa tentera…hahahha

    team bola?hahahah…lemau tak tahu nk buat apa…tp group kita tetap best

    1. sufi,

      1. aku ingat sbb aku duduk sblh no. 101.
      2. aarrgghh aku mmg tak puas hati dgn tn rahman.
      3. sbb aku nampak haji syaq kat dpn? muahahah. sorilah beb! aku rasa kau ok sbb fid temankan. sori eh.. sori sgt2. aku macam teruja sebab dah lama tak jogging. nak pulak ramai-ramai.
      4. ha, ye. skrg aku tertekan sbb ada panel tu masuk kementerian kita. Kenapa? Kenapa????!! Terganggunya aku.
      5. What more can i say.
      6. Eh ahmed syam ni.. patutlah kau lompat asek tak sama je.. asek tgk benda lain.

  5. aku suka kalo dpt segroup ngan sufi. sbb aku rasa kureng stress. tp tang interview tu ade sikit ‘serem’, aku kene ngan tuan saadon ko…oh, may that memories faded, in no time…

Feedbacks are most welcome. If you're from Seremban, you MUST.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s