Whines.. Complain

Blog aku. Suka hati aku. Sebab I have all these negativity in my system, i need to channel it out. Tak suka, jangan baca.

1. Lapar. Pagi tadi lapar. Sekarang masih lapar. Nak puasa? Sesudah subuh dan minum seliter air.

2. Kenapa semua orang bagi report tak lengkap???!!!

3. Agen insurans aku memang sesuai dibahasakan. Hari tu kata nak renewkan road tax aku, pastu lupa. Skrg you expect ME to pay for the extension? Jgn harap. Sekarang macam mana aku nak kerja??!!

4. Budak² ni manalah pulak.. aku pon ada kerja lain nak buat. Bukan nak tunggu engkau je! Suka sangatlah ngular.. boleh tak buat time aku takde kerja untuk korang.

5. I hate myself. Maybe I’m just hungry. Kenapa Nurul tak reply sms aku? Aku nak gi carik kopi lah..

8 thoughts on “Whines.. Complain

    1. Masalah lapar berpunca daripada ketidakbolehan makan bersendirian. Tak breakfast dan lunch. I ended up having a meal a 630 pm tp sebab terlalu bengang sepanjang hari, I couldn’t really swallow much.

      Btw, bestnye kedai boleh jalan kaki.

  1. on no.2, sometimes kena faham juga situasi orang yg memberi laporan tu yang mungkin terlalu terbeban dengan pelbagai kerja. hence the incomplete reports.

    tapi kalau bagi deadline berminggu lamanya, tak lengkap juga lain ceritalah!

    1. faruq: the thing is, aku dah mintak berkali-kali. and report summary dia bagi tu dapat from the detailed report, so aku tak paham kenapa dia susah sngat nak include detail tu..

    1. Alhamdullillah hari esoknye lebih baik😀
      Kalau kat PBD boleh ajak kau bersama ke stabaks, kan.. (if kau tidak membuat aktiviti boikot ni lah)

Feedbacks are most welcome. If you're from Seremban, you MUST.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s