1 Posting Tanpa Tajuk dengan 3 Isi Penting ;)

1. Cantik tak header picture aku sekarang ni? Tak? Takpelah.. aku rasa macam cantik je. Aku ambik sendiri. Ini adalah salah satu project site yang aku kena gi tengok. Ironinya, ini adalah salah satu projek yang paling sakit dan bermasalah. Projek ni tak sakit, orang yang buatnya. Dah kena denda pon. Tapi takpelah, layan jelah gambar tu.

2. Ini pulak pesanan/ingatan untuk kawan-kawan aku (yang 7 orang tu) daripada zaman enam bulan tu. Ingat tak email ni? Kalau ingat, jgn lupa moral of the story.

(Some words/names were changed for confidentiality)

Yesterday… After office hour, I was flicking through hundreds of pics that I took in DPÅ…
 
I was so engrossed looking at them, sampai tak perasan my TP creeping up from behind…

“Hah! Tengok apa tuh? Gambar DPÅ ye…!”…

Peh!! Terperanjat makcik… Eheh… Of course, I nodded and proceeded to introducing you guys to her…

Anyways, she said…

“Sekarang baru lagi… Nanti lama-lama terus putus je… Dah sibuk sangat kerja, sampai takde masa…”

Again, I nodded in agreement… She then proceeded to telling me the stories of her DPÅ… Siap tunjuk cara menari zapin lagi TP yang sorang nih…Her favourite outdoor module –> OBS… Same as mine…

Interestingly, during her DPA, her surname was Chan… But now it’s Abdullah…

Anyways, I left the office at 6.30 sebab dengar citer DPÅ my boss… T’was most interesting…

So… what’s the moral of the story?

Ntah la… I guess you can’t expect things to be the same as it was then, but I for one don’t believe that anybody are too busy to pick up the phone to send a message… or send an email… Maybe once a month or sumthing…

So… to those yang malas mengarang atau sibuk tahap wisma tuh… 3 months of silence will result in demotion from peringkat “kawan baik” ke “someone I used to know in DPÅ”

Karangan ini akan diakhiri dengan korus dari lagu Rossa – Pudar

Mestinya kau cari pengganti diriku saja
Karena kita sudah tak saling bicara
Pastikan cerita tentang cinta yang telah lalu
Hanya ada dalam ingatan hatimu

I guess anybody can relate to this email. And, kawan aku sorang tu yang (tak berapa) baru kawin, janganlah busy sangat..🙂

3. Oh, hari ni gak.. saya ada baca satu blog. Saya terfikir, jahatnya dia ni.. sebab buat saya nangis terkenangkan ayah saya sendiri. I guess, I am not alone in this world. Ramai je orang senasib dengan aku.

Okaylah sekian terima kasih semua.

6 thoughts on “1 Posting Tanpa Tajuk dengan 3 Isi Penting ;)

  1. hmm.. the thing is with most cliques, there are bound to be one or two who were just there because they enjoy the company that they are bound to get there and then. lepas tu, when in a new environment, yang lama terus dilupakan.

    but then again, that’s just me. aku kan cynical.

  2. hoho on the contrary, aku rasa aku yg desert org. disebabkan saya bukan kawan yg baik, maka saya membuat oversimplified conclusion that most people adalah macam saya.

    I’m a jerk, I know.

  3. things change.. n sometimes, us the complicated ones drift apart.

    kak k’lynn, even though rarely drops by, i always remember yr bubbly (and sometimes stern!) self😉

  4. things change.. n sometimes, us the complicated ones drift apart.

    kak k’lynn, even though rarely drops by, i always remember yr bubbly (and sometimes stern!) self😉

    faruQy: a jerk is the jerkiest when he knows he’s a jerK but won’t do anything to change that fact. so, i don’t think u r that much of a jerK. u do try (most of the Time) to be less of a jeRk.

  5. Using internet is simple as hell. But I can tell y ou right now, it can be very hard, if you are the first time user.
    So, first thing I suggest – open the Explorer, and type in the address you like.
    You’ll get there really fast, it depends on your connection speed.
    Good luck.

Feedbacks are most welcome. If you're from Seremban, you MUST.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s