5 Items: Lost and Desperately Need to be Found

1. Engagement Ring

2. Earphone for MP3 player

3. Bluetooth Dongle

4. Office Pendrive

5. Office Cabinet Keys

9 thoughts on “5 Items: Lost and Desperately Need to be Found

  1. babes… kunci cabinet opis? thumbdrive? cam vital jer benda2 tuh… mesti tensi bile hilang… takpe, doa byk2, insya allah jupe balik…

  2. ohh memang tersangat vital dan tersangat tensi… tu yang sampai je pepagi terpaksa blog about it to get it out of my system.

    thumb drive rasa akan dijumpai.. yang lain tu macam gone case je.. termasuk cincin. nasib baik tak kunci laci² ofis ni

    faruq: sbb kau tulis pasal cincin kawin tulah aku teringat aku punye cincin.

  3. mcm2 yg ilang la ko ni…tp ko igt tak time kita ilang kunci bilik masa bomba…ko, aku, zu ngan chech. cuak giler…sape ek yg nyanyuk masa tu…hahahahaha

  4. Ohh… normal nampaknye hilang cincin ni..
    Phew.. I thought, I was the loser of all loser hilang cincin PENTING!!!

  5. i lost cincin pusaka😦 gelang first gaji😦😦 rantai pusaka dengan loket kunci bday 21st😦😦😦

    the only golden possession yang terjaga baik2 is the diamond ring Dad gave me last year. tu pun dah berapa kali misplaced.

    makngal betul..

Feedbacks are most welcome. If you're from Seremban, you MUST.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s