1 Pesanan Untuk Rakan-rakan

Minta maaf kepada rakan-rakan yang kunjungi blog aku ni, tapi tak terkemas kini. Sibuk? Oh, tidak… Cuma, malas nak memikir atau menyenaraikan perkara dalam kehidupanku.

Hari ni aku dah selesai mengemas meja aku. Tak sangka boleh clear. Secara keseluruhannya aku ada empat kotak (yang guna isi kertas A4 tu) mengisi kesemua barang aku. Boleh tahanlah. Minggu depan kena pusing semua bahagian kat sini yang mana projeknya nanti aku kena tengok. 8hb aku kena Ujian Lisan MUET. Boleh tak? Sekali fikir, terasa macam aku terlalu tua teruja nak ambik ujian ini. 10hb (Sabtu) ujian bertulis pulak.

Jadi buat masa ini, sebab aku berada “di antara” Bahagian, aku terlalu kusut untuk mengemaskini blog. Jadi, maafkanlah aku kalau rakan-rakan singgah, tiada cerita yang baru. Tapi, terima kasih kerana sudi singgah.

Hingga bertemu lagi, semoga ketika itu aku telah tenang di Negeri lain.🙂

7 thoughts on “1 Pesanan Untuk Rakan-rakan

  1. Ujian Lisan MUET? ekau buek apo amek pekso ni? toksah nak poning palo. ekau balik kampung solosai sumo. bak kato warih-warih den, “Home is where the heart is.” Heh.

  2. Hahahhahahahhahahhahahahhahah… i could reply in the same slang, tapi nanti mesti kejang jari aku sebab kesalahan ejaan ataupun grammar.

    as mentioned in the letter, untuk merekodkan tahap english proficiency pegawai. so there. semua 41 – 54 kena ambik beb. kementerian bayar ok yuran exam.

  3. Kalau ambik TOEFL toghuih, ado jugak guno eh. Buleh ekau guno bilo nak poie sambung bolaja nanti. Eh, mintak tuka pekso lah ngan tompek kojo ekau ni, dagho.

  4. ese dah pikir dah tu sumo, cechah. tapi, yuran TOEFL tu 10 kali gando, mano tompek kojo ese ni ha nak bayar. kalau tak lopeh, ngabihkan boreh yo…

    ps: i’m baking today.. hehe.

  5. yo boto jugak.

    it’s 4:26 am and the fact that you wrote you were baking makes the rumble in my tummy worse. mau itu jus alpukat.

  6. hehe.. seb baik la den dah pindah toguihh.. kut tak den pun kono amik ujian tuh, tapi sobab den dah terlopeh ke komeh, solamat la den daghi amik test tuhh.. ingat nak gak amik, mano la tau kan, kono baya plak yughan ehh kalo x amik (sobab kem dah bayar), lagipun free.. tapi bilo psm kato “amik pun buleh, x amik pun buleh” and date tu plak (10hb) jatuh samo plak dgn haghi den nak bersuko ghio kek pangkor (family day laki den), lobih baik la den poie mandi laut kek pangkor tuh, heheh.. so buek kawan2 sumo, good luck la berMUET!!😀

Feedbacks are most welcome. If you're from Seremban, you MUST.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s