5 Complain About that N0kia Ñ73

Okay, so I’ve started using that N0kia phone. So far, belum totally selesa with it. So, here are some complains.. but I do have some compliments too.. but save for another entry lah. Nanti korang kata aku x update blog lak…

1. The default storage is the phone. Meaning phone directory is using the phone’s memory. Bukan SIM Card. Kena pergi menu lain lak nak access SIM memory. Kalau x kena copy the whole lot to phone. Such a hassle.

2. Cannot access Inbox in SIM Card. Bosan betul lah. Sometimes kan people send SMS about no. bank accoutlah, no. IC ke… so, bila tukar phone je, (sebab kadang emergency habis bateri kena guna phone lain) tak dapat access SMS tu..

3. Takde automatic keylock. Serious, tak jumpa. If you guys yang ada guna atau tau kat mana function ni tolonglah cakap kat aku.

4. Alarm clock has to be set everyday. Takde function repeat alarm.. ke aku je yang tak jumpa²… Bengap technology agaknye.

5. Bigger compared to my old Samsung and the Sony Ericsson I wanted to buy. Okaylah Samsung tu dulu xde 3G.

Conclusionnye, kena beli jugak ke Sony Ericsson tu? Duit seribu lebih tu, kalau disimpan mungkin boleh dibelanjakan ke arah perkara-perkara yang berfaedah… Contoh: baju sekolah anak aku tahun depan. Beg sekolah. Buku sekolah. What say u?

13 thoughts on “5 Complain About that N0kia Ñ73

  1. rilek. dulu masa aku mula2 tukar dari nokia ke sony ericson pun cam sama banyak je komplen nye…tapi lama2 aku rasa selesa gile ngan sony ericson. rilek2 lah…PTD pun ada sesi orientasi..inikan pulak telefon baru…hehe🙂

  2. After using dopod (flip phone, not pda), I think Nokia is still the most user-friendly (apart from it being longer lasting). So, perhaps, you should godek more before deciding to buy that Sony Ericsson.

    Duit seribu lebih tu juga boleh pergi melancong. (Haha! Cucuk… jangan tak cucuk)

  3. biasalah perubahan hormon tepon…
    tp aku sgt suka bila bertukar ke tepon sony ericsson
    hidup sony ericsson…!ahakss…
    eh…thn dpn afnan dh masuk skolah ek?good luck!
    bln dpn tksu ajak meeting kat kluang…lupa nk ckp td

  4. k-lynn,

    This is irrelevant to your post, but I read Ms. Jannah’s blog and saw your name quoting (yet) another poem that Natasha Hudson has so shamelessly plagiated. Kudos to you.

  5. hahahahhahah chech. tell me about it. mesti you thought:
    “eh k-lynn kenal jannah?”
    i don’t. but her post really intrigued me. i wanted to blog about it too… tapi belum berkesempatan. i have too many reports that i hate to complete.

Feedbacks are most welcome. If you're from Seremban, you MUST.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s