5 Extra Awards For AJL21

1. Most Horrible Backup Vocals : Diari Seorang Lelaki
(Tak praktis ke? Ke last minit bidan terjun… Spoil betul… Not to mention si Neves tu suara tak sampai)

2. Most Beautifully Dressed but Still Rocking : Ella
(seriously, aku rasa dia paling anggun but tak look over ke apa)

3. Most Lepak but Lawak Performance: Lagu Cinta, Lagu Jiwa
(sekali tgk, si Mawi tu dah rupa macam Saiful Apek lah pulak)

4. Most Ingenious Entry: Juwita – Citra Cinta Terindah
(M.Nasir wrote the song AND the lyrics, he sang it AND performed all by himself. The winning is all for him. Nasib baik tak menang persembahan terbaik ke apa.)

5. Most Perasan Artis of the Night : Dayang Nurfaizah
(entah kenapa lately ni I like her less and less. Mmglah selalu perasan dia Beyonce.. The rambut, not complementing at all.)

One thought on “5 Extra Awards For AJL21

  1. Ada Dayang Nurfaizah eh malam tu? Camana aku leh tak perasan? Siap balik awal dari Pameran tu nak nengok AJL… But this year tak menyengat… Tak berapa sengit..

Feedbacks are most welcome. If you're from Seremban, you MUST.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s